بر کسی پوشیده نیست که زمستان یک فصل زیبا همانند فصول دیگر سال است که خداوند زیبایی ها و جذابیت های خاصی را در این فصل قرار داده است و سبب نزول برکات و نعمات الهی سماوی و زمینی می باشد.
حوزه علمیه شیخ الاسلام قزوین هم در این فصل زیبا شاهد تصاویر و مناظر فرح بخشی است که چند عکس را که در فرصت های بین کلاس ها گرفته ام برای شما می گزارم تا برای آیندگان هم محفوظ بماند.
در روز شنبه 26 اسفند نود و یک، جلسه ای با حضور کارشناس برجسته مناطق اسلامی جهان به ویژه خاور میانه و لبنان و سوریه و دیگر کشورهای اسلامی، حجة الاسلام و المسلمین حاج آقا ایمانی در مدرسه علمیه شیخ الاسلام برگزار شد.
گزارش مشروح و صوتی این جلسه را در پست بعدی قرار خواهم داد.
لطفاً برای دیدن بقیه عکس ها بر روی ادامه مطلب کلیک نمایید
طلاب و روحانیون قزوین کشتار مظلومانه شیعیان در پاکستان را محکوم کردند
بنا به درخواست مراجع عظام تقلید مبنی بر محکومیت کشتار شیعیان مظلوم پاکستان، حوزه علمیه قزوین هم صدا با حوزه علمیه سراسر کشور، در مسجد شیخ الاسلام این کشتار وحشیانه و ددمنشانه را محکوم کردند.
طلاب و روحانیون قزوین کشتار مظلومانه شیعیان در پاکستان را محکوم کردند
بنا به درخواست مراجع عظام تقلید مبنی بر محکومیت کشتار شیعیان مظلوم پاکستان، حوزه علمیه قزوین هم صدا با حوزه علمیه سراسر کشور، در مسجد شیخ الاسلام این کشتار وحشیانه و ددمنشانه را محکوم کردند.
حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی حسینی نماینده محترم مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، در این مراسم ضمن تاکید بر اتحاد همه مسلمین جهان بنا به روش امام خمینی ره ، نسبت به اهداف و پیشینه وهابیت در عربستان و دیگر کشورها، هشدار دادند. و گفتند ما باید از جهت عقیدتی و فکری به شیعیان و دیگر مسلمینی که اعتقادی به وهابیت ندارند، کمک رسانی کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمرتضی حسینی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در تجمع طلاب حوزه علمیه قزوین در محکومیت کشتار شیعیان پاکستان که در مسجد شیخالاسلام قزوین برگزار شد، اظهار کرد: کشتار شیعیان در جهان و به ویژه در پاکستان، جریان مخوفی است که دو جنبه عقیدتی و سیاسی دارد که جنبه سیاسی آن مهمتر است.
وی ادامه داد: به لحاظ سیاسی، وقتی انگلیسیها در کشورهای اسلامی وارد حکومت عثمانی شدند، بهاییت را در شیعه و وهابیت را در سنی درست کردند و هدف آنها نیز تفرقه انداختن بین مسلمانان بود.
وی اضافه کرد: در واقع انگلیس بین آل سعود و وهابیت پیوند داد، البته آل سعود نیز به این موضوع رسیده است که این دین خرافی است، ولی برای حفظ حکومت، این مکتب را حمایت و تبلیغ میکند و انگلیس به دنبال این بود که مسلمانان با یکدیگر متحد نشوند.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بعد از انقلاب اسلامی، دشمنان وقتی مشاهده کردند که اندیشه امام در جهان فراگیر شده است، القاعده و طالبان را ایجاد کردند و هدفشان این بود که اندیشه امام در کشورهای دیگر شروع نشود.
وی اعلام کرد: امروز تکلیف است که روی حوزههای علمیه سرمایهگذاری کنیم و این کار ضرورت دارد، چراکه ما روحانی کم داریم و به طلبههای فاضل و دانشمند نیاز مبرم داریم.
حسینی گفت: به دلیل فقر در پاکستان، وهابیت بسیار نفوذ پیدا کرده است و از طریق ساخت مسجد و حوزه علمیه این کار را انجام داده است و کشتار شیعیان نیز برای این است که وهابیان معتقد هستند با کشتن یک شیعه به بهشت میروند و در واقع وهابیها قصی القلبترین افراد بوده و از آمریکاییها و اسرائیلیها نیز قصی القلبتر هستند.
وی افزود: مسلمانان باید هوشیار باشند و اجازه ندهند که این توطئههای دشمنان موجب تفرقه شود و رهبری نیز همواره به حفظ وحدت تأکید کردند.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: غرب به دنبال این است وهابیت را به عنوان اسلام معرفی کند و اینگونه مردم نسبت به اسلام تنفر پیدا کنند ولی با عنایت امام زمان (عج) این توطئه نیز ناکام خواهد ماند.
وی تصریح کرد: به فضل الهی و عنایت امام زمان قصه شیعه پیش رفته و این اندیشه و فکر نفوذ پیدا میکند و کارهای این فرقه نیز به جایی نمیرسد، زیرا امروز نفرت نسبت به وهابیت بسیار شده و همه جهانیان و خود اهل سنت نیز به دروغ بودن اینها رسیدهاند.
آیت الله عبدالکریم حائری یزدی که شیخ عبدالکریم حائری و آیت الله مؤسس نیز خوانده میشود، در ۱۲۳۸ هجری شمسی در روستای مهرجرد میبد یزد متولد شد. میر ابوجعفر که از بستگان او و عالمی فاضل بود، در شش سالگی عبدالکریم، او را با اجازه پدر و مادرش به اردکان برد تا بتواند به مکتب برود
عبدالکریم حائری سالهای کودکی را در مکتب گذراند. با آنکه فوت پدر برای مدتی او را از علمآموزی دور کرد، اما شوق او چنان بود که به جای بازگشت به اردکان و حضور در مکتب، به یزد رفت و درس و بحث را در مدرسه محمدتقیخان از سر گرفت. در ۱۸ سالگی به همراه کاروان زیارتی عتبات، به عراق رفت و پس از آن وارد حلقه درس و بحث و تحقیق عالمان و فقیهان بزرگ شد و چند سال در حوزه علمیه کربلا درس آیت الله فاضل اردکانی را درک کرد.
او سپس به توصیه استادش به سامرا رفت تا در حلقه درس میرزای شیرازی حاضر شود. شیخ عبدالکریم ۱۲ سال با اراده و پشتکار فراوان در سامرا به تحصیل علم دین پرداخت و از محضر فقهای بزرگی همچون میرزا محمدحسن شیرازی (میرزای شیرازی)، میرزا محمدتقی شیرازی، آیت الله سیدمحمد فشارکی، آیتالله محمدکاظم خراسانی (آخوند خراسانی) و دیگران بهره برد.
یک دوره فشرده سه روزه صبح و بعد از ظهر، روش بیان احکام، توسط مدیریت محترم حوزه علمیه شیخ الاسلام و دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی، حجة الاسلام و المسلمین ذوالفقاری و در سالن کنفرانس مرکز پاسخگویی، برگزار شد. در این دوره طلبه هایی از مدرسه علمیه شیخ الاسلام و مدرسه علمیه کوثر خواهران، شرکت کردند. استاد بیان احکام از اساتید برجسته حوزه علمیه قم بودند.
برای دیدن عکس در اندازه اصلی بر روی آنها کلیک نمایید
لطفاً برای دیدن بقیه عکس ها بر روی ادامه مطلب کلیک نمایید
من یک توصیه هم در زمینهى سیاسى بکنم. عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگى. بهانههاى اختلاف زیاد است. گاهى در یک قضیهاى سلیقهى یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهى اختلاف بشود. گاهى در کسى یک گرایشى هست، در دیگرى نیست؛ این نباید مایهى اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند.